Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Türkiye Küçük Millet Meclisi’nin geçtiğimiz Şubat ayında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na elektronik ortamda ilettiği Diyarbakır daveti Mayıs ayında gerçekleşiyor. İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyonu Kurulu’nun 40. toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hükümetin başlatmış olduğu barış sürecinin kalıcı ve sürdürülebilir olması için toplumun tüm kesimlerinin hassasiyetlerinin göz önünde tutulması gerektiğini söyledi. Kocaoğlu, “Bunun sağlanması için her türlü desteği vereceğiz. 22-23 Mayıs tarihleri arasında Diyarbakır’a özel uçakla sabah gidip, akşam geri döneceğiz. Üniversitelerimizin sanat toplulukları ve folklor grupları ile giderek barış sürecine, kentler arasında barış ve dostluğun gelişmesine katkıda bulunacağız” dedi.
Başkan Kocaoğlu, İzmir’in kanaat önderlerine de çağrıda bulunarak, “Ne kadar çok kanaat önderi ile gidersek barışa daha fazla katkıda bulunmuş oluruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim