BERGAMA’DAN “BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ” MESAJI

İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz adaylığının açıklanmasının ardından ilk olarak Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret etti.

Seçim süreci, yapılacak çalışmalar ve Bergama’nın bir takım sorunlarının da konuşulduğu ve yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Görüşmede ayrıca Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Dr. İdris Yavuzyılmaz’ı tebrik ederek, bir buket çiçek takdim etti.

“YAŞADIĞIMIZ KENTİN GÜZELLİKLERİNİ FARKINDAYIZ”

10 yıllık sürede Bergama Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin kentin gelişimi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz, “Yaşadığımız kentin güzelliklerinin ve özelliklerinin farkındayız. Bergama Belediyesi 10 yıllık dönemde birçok projeyi yaşama geçirerek kentimizin gelişimine çok büyük katkıda bulundu. Bizim de üzerimize düşen bu projelerin devamını getirmek daha iyilerini kentimize kazandırmak olacaktır. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e çalışmalarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız, İlçe Teşkilatımız, partililerimiz ve vatandaşlarımızın da desteği ile 31 Mart’ta seçimleri kazanarak sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğini Bergama’da gerçekleştireceğiz” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Seçimlere az bir süre kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise, “Bergama’da birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir seçim çalışması gerçekleştireceğiz. Bu nokta partimin bana verdiği görevi ve üzerime düşeni yapmaya sonuna hazırım” dedi.

Başkan Gönenç ayrıca yaptığı açıklamada; ”Partimizin 2019 Mart yerel seçimlerinde göstereceği adayları belirleme süreci sona erdi. İlçemizde de bu süreçte demokrasinin en güzel örneklerini sergiledik. Şimdi artık hiçbir ayrılık gözetmeden adaylarımızın arkasında kenetlenme zamanıdır. Ülkemizde geleceğimiz ile ilgili kaygılarımızın daha da arttığı bir dönemde üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bergama Belediye Başkanlığı şüphesiz büyük bir onur ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir iş. Benden önceki görev yapan tüm belediye başkanlarımız gibi bende bu kadim kente hizmet için çabaladım. 10 yıllık görev süremiz boyunca önemli işlere imza attık. Şimdi benim ve meclis üyelerimizin en büyük çabası da bizden sonra bu görevi yine Cumhuriyet Halk Partili bir başka belediye başkanına devretmek olacaktır. Bu süreçte adayımız ve ilçe başkanımızla birlikte uyum içinde çalışıp elimizden gelen katkıyı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte yürek yüreğe, omuz omuza 2019 Mart seçimlerinden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim