Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Oldukça neşeli geçen özel ziyarette siyasi gündem konuşuldu. 
Başkan Aziz Kocaoğlu’nun bir saatten fazla süren ziyaretinde siyasi gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Oldukça neşeli bir havada geçen ziyarette Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Özel, belediye meclis üyeleri ile bürokratlar da hazır bulundu.
Çiğli’de Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Aziz Kocaoğlu, önümüzdeki dönem Çiğli’de yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgi verdi. Yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Kocaoğlu şöyle konuştu; “Ortak proje kapsamında yürüttüğümüz 75. Yıl Türk Dünyası Parkı ve Evka 2 Sosyal Tesisi’nin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Bu nedenle projelere destek oluyoruz. Yine Büyükşehir Belediyesi olarak Çiğli Belediyesi’nin Ataşehir’de yapmayı planladığı Spor Salonu projesine de katkı koyacağız. Çiğli bizim için önemli ve bu nedenle ilçeye tam desteğimiz devam edecek.”
Başkan Kocaoğlu ziyarette ayrıca, kendisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Uzundere Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesisleri’nin cumartesi günü yapılan açılışında, AK Parti Adayı Binali Yıldırım’a yönelik yaptığı konuşmasında söylediği; “Ben 45 yıldır Bornova’da yaşıyorum. Orada evim var. 30 Mart akşamı da zaferle evime gideceğim. Peki sayın aday siz nereye gideceksiniz? Hangi şehirdeki evinize gideceksiniz. Biz sizi 30 Mart’tan sonra İzmir’de görecek miyiz?” sözlerini değerlendirdi. İzmir’de önemli bir zaferle seçimleri kazanacaklarını vurgulayan Başkan Kocaoğlu; “Moral ve motivasyonumuz dört dörtlük. Çiğli ve İzmir’de büyük bir zaferle seçimi kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da Başkan Kocaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Solak şöyle konuştu; “5 yıldır büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Başkan Kocaoğlu yaptığımız projelere her zaman destek oldu. Kendisi bundan sonra da destek olacağını ifade etti. Evka 5 kavşağının yapılması, çamur çökertme tesislerinin tamamlanmak üzere olması, derelerin ıslahı, Pelikan Kafe, uçaklı park ve spor salonumuza destek vermesi bizi ayrıca mutlu etti. Önümüzdeki dönem özellikle bu uyumun daha da artarak devam edeceğini gördük. Başkanımız Kocaoğlu’na verdiği her türlü destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her koşulda İzmir’in namuslu, güler yüzlü, çalışkan ve babacan büyük başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”
Editör: TE Bilişim