Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimi için oyunu Bornova'daki Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulunda kullandı. Okula eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ile birlikte gelen Kocaoğlu; seçimlerin Türkiye’ye ve İzmir’e hayırlı olmasını diledi, bahçede vatandaşlarla sohbet etti. 1143 nolu sandıkta oy kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1 Kasım seçimlerinin 7 Haziran’da yapılan genel seçimlerin tekrarı niteliğinde olduğunu hatırlatan Kocaoğlu, şöyle konuştu: “Ülkemiz; komşularımızla yaşadığımız problemler ve içeride yaşadığımız terör olaylarından dolayı çok büyük bir sıkıntı yaşıyor. Bu ister istemez ekonomiye yansıyor. Ekonomiyi ikinci planda bıraksak bile, servetler gelir-gider azalır onlar çok önemli değil ama terör belasından dolayı sürekli canımız yanıyor, çocuklarımızı kaybediyoruz. O çok önemli. Bir de Suriye’den Türkiye’ye gelen iki milyonu aşkın mülteci var. Onlar da insan, onlar da dünya vatandaşı komşularımız. Onların Türkiye’de, Ege denizinde gelişmiş ülkelere yolculuğundaki sıkıntılarını hep birlikte yaşıyoruz, içimizde hissediyoruz."

1 Kasım seçiminin; demokrasinin, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin ülkemize kazandırdığı kadın haklarından, özgürlüğe, demokrasiye, hukuk devletine varıncaya kadar yara almış bu sistemimizin, hepimizin umudu olduğunu anlatan Kocaoğlu, "Hepsini tekrar düzeltir iyileştirir, geliştirir daha da ileriye götürürüz. Her bakımdan ulu önderimizin hedef çizdiği çağdaş medeniyet düzeyine çıkarız” dedi.
Editör: TE Bilişim