Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
Karataş, yaptığı açıklamada, “Bir ve bütün Türkiye aşkına tüm hemşehrilerimizi bu mitinge ve bu kutsal mücadeleye davet ediyoruz. Al Bayrakla Alsancak’ta Buluşalım” dedi.
20 Nisan Bayrak Mitingi’nde İzmirlileri Gündoğdu’ya beklediklerini belirten Karataş, “Türklüğümüzün, Türk Devleti’nin, Türk Milleti’nin ve Türk Vatanı’nın, ‘Meşru Müdafaası’nın yapılacağı gündür. 20 Nisan Bayrak Mitingi; Edirne’den Şırnak’a kardeşlik, milli birlik ve bütünlük yemini edeceğimiz gündür. 20 Nisan Bayrak Mitingi; Türk Milleti’ni bölmek isteyenlerin planlarının bozulduğu gündür. Biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık, kutlu bir başlangıca doğru emin adımlarla yaklaşıyoruz. Her zaman yanımızda olan hemşehrilerimizi bu mukaddes başlangıçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Türkiye’nin üniter devlet yapısının sorgulanması ve PKK terör örgütüyle müzakere edilmesine tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’i yaşatmak için, Habur rezaletine lanet okumak için, Cumhuriyet Bayramı’nı, 19 Mayıs’ı, Zafer Bayramı’nı ve 23 Nisan’ı kutlamak için, bebek katilleriyle dost olup, masa başında şehit kanı satanları telin etmek için, başımıza geçirilen çuvalları paramparça etmek için, seksen yılda yapılıp, on yılda satılanları geri almak için, ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez diye niyaz etmek için, bin yıllık kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmek için, varlığımızı Türk varlığına armağan olsun demek için alanlarda olalım.”

Editör: TE Bilişim