Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 O esnada demiryolundan geçmekte olan banliyö treninin altında kalmaktan son anda dönen araç içerisindeki 3 kişi adeta ölümden döndü. 
Kaza gece 01:00 sıralarında Bayraklı ile Turan istasyonlarının ortasında bulunan mevkide meydana geldi. İddialara göre birden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için aniden el frenini çeken Gökhan Demir(21) idaresindeki 35 MNV 80 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yolun alt kısmında bulunan demiryoluna düştü. Bu esnada Aliağa'dan Cumaovası giden trenin makinisti Hüseyin Altın(58) İZBAN hattına düşen otomobili görünce fren yaptı. Fren yapan tren yavaşlamasına rağmen içinde Gökhan Demir, Uğur Taşkın(20) ve Düzgün Taşkın'ın(24) bulunduğu otomobile hafif bir şekilde çarparak durabildi.
İhbar üzerine kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ve AKS ekipleri yaralı üç genci aracın içinden çıkararak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılardan Düzgün Taşkın Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Uğur Taşkın ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırılırken sürücü Gökhan Demir olay yerinde yapılan ayakta tedavinin ardından gerekli işlemler için Bayraklı Polis Merkezi'ne götürüldü. Araç içersindeki üç kişi mucize eseri kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim