Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti
Bayraklı Belediyesi tarafından vatandaşların ağız ve diş sağlığı bakımlarını ücretsiz yapmaları için açılan merkez sayısı, Onur Mahallesi Anfi Tiyatroda açılan diş sağlığı merkezi ile beşe ulaştı.

Diş sağlığı merkezlerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Daha önce söz verdiğimiz gibi diş polikliniği sayısını beşe çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Altıncı diş polikliniğimizi Gümüşpala’da, yedincisini ise Nafizgürman Mahallemizde açmayı planlıyoruz. Bu hizmetimizden geçtiğimiz yıl 10 bin 548 vatandaşımız yararlandı.

Söz verdiğimiz tüm projeleri teker teker hayata geçiriyoruz. 5. diş polikliniğimizi Onur Mahallesi Anfi Tiyatro’da hizmete açtık. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz yararlanacaklar.

Merkezimiz randevu sistemiyle çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızdan sadece nüfus cüzdanı bilgileri isteniyor. Diğer ilçelerden de diş tedavisi için merkezimize gelen çok sayıda hemşerimiz var. Altıncı diş polikliniğimizi Gümüşpala’da, yedincisini ise Nafizgürman Mahallemizde açmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşlar, diş çekimi, temizleme, dolgu ve ağız-diş sağlığı tedavisinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Randevu sistemiyle hastalar sadece nüfus cüzdanlarını ibraz ederek muayene olabilecek.

Editör: TE Bilişim