İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Fuar kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliklerin, ülkemizde kişi başına düşen zeytinyağı tüketimini artırmaya ve organik ürünlerin daha fazla kullanılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamasını diliyorum. “Bin Yıllık Zeytin Ağaçları” fotoğraf sergisinin ziyaretçilerden ilgi görmesini bekliyoruz” dedi.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen ve 10-13 Nisan 2014 tarihleri arasında açık olan Ekoloji İzmir ve Olivtech Fuarlarına, gövdeleri ilginç biçimler almış zeytin ağaçlarının fotoğrafları ayrı bir renk katacak. Ege’nin değişik bölgelerinde çektiği bolluğun, adaletin ve barışın simgesi bin yıllık zeytin ağaçları sergisinde Akansu, zeytinin günümüze kadar gelen evresini de anlatılıyor.

Fuar süresince ziyaretçilere açık olacak “Bin Yıllık Zeytin Ağaçları” fotoğraf sergisi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 no’lu holde yer alacak. Görülmeye değer 24 fotoğraf ziyaretçileri büyüleyecek.
OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin (UZZK) işbirliğinde Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Ege Bölge Şubesi Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle düzenlenecek.
EKOLOJİ İZMİR - İzmir Organik Ürünler Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle gerçekleştirilecek.

Profesyonel ve son tüketiciye açık olarak düzenlenen fuarlar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Editör: TE Bilişim