Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Sözümüz sözdür” dedi. İzmir’i karış karış gezdiklerini belirten Yıldırım, “İzmir’in Aliağa’nın, Bergama’nın, Ödemiş’in, Tire’nin kısacası tüm ilçelerin üstün hizmetlerle saatler kaldı. Bunu kim söylüyor, bunu bugüne kadar her söylediğini yapan yapamayacağını söylemeyen Binali Yıldırım söylüyor.

Binali Yıldırım’ın güçlü ve vizyon sahibi ekibi söylüyor” diye konuştu. 
Binali Yıldırım, Aliağa ve beldelerini ziyaret etti, yolda önünü kesen bir kadının rahatsız olan evladına acil yardım için harekete geçti.

Binlerce Aliağalının karşısına çıkan Yıldırım, “İzmir’in, Atatürk’ün şehrinin, milli mücadelemizin şehrinin, demokrasimizin temelinin atıldığı İzmir’in hizmetle buluşmasına, hayat İzmir’le buluşmasına sayılı saatler kaldı.

Aliağa’yı, inşallah kısa sürede beklediği hizmetlere kavuşturup, ihmal edilmişlikten kurtaracağız. Aliağa marka şehir olurken, Aliağa’nın çocukları da iş imkanına kavuşacak, aş imkanına kavuşacak, burası kaçılan bir yer olmaktan çıkıp bir çekim merkezi, bir cazibe merkezi haline gelecek. Kapalı pazaryeri, kapalı düğün salonu yapacaklarını Helvacı-Menemen arası belediye otobüs seferlerini başlatacaklarını ifade eden Yıldırım, Türkiye’nin yanık ve iş kazaları konusunda en büyük hastanesinin Aliağa yapılacağını söyledi, Aliağa Üniversitesi’ni de kuracaklarını bildirdi.


Soluğu İzmir Bayraklı ilçesinde alan Yıldırım, yaklaşık 5 bin kişinin karşısına çıktı. Meşalelerle karşılanan Yıldırım, sevgi seli arasında yürümekte güçlük çekti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yıldırım, “Türkiye’de yaptıklarımı görenler, İzmir’e neler yapacağımı hayal edebilirler. Atalarımızın hayali olan Marmaray’ı yaptık.

Denizin altından ulaşım yaptırıyoruz, İzmir’de başkan 400 metrelik durak açmakla övünüyor. Vizyon yok, İzmir’i düşünen yok.

Bu anlayışla belediyecilik olmaz. Marmaray’ın bir benzerini İzmir’de yapacağız. Bizim yönetimimizle İzmir kıskanan değil, kıskanılan şehir olacak” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim