Mavi Yeşil Ajans olarak Türkiye’de ilk ve tek olan Ofset baskı otomatik Kraft çanta makinası ile artık çantalarınız rengarenk olacak. İstediğiniz baskıyı, resim, logo vb. şekilleri baskı yaptırabileceğiniz 100gr Kraft çanta imalatımız başladı. Kraft çanta kullanan ancak sürekli aynı cevabı alan firmalar sıkı durun.

 

Artık sadece patates baskısı ile baskı yapılan çantalar yok. Üzerine ofset baskı yapabileceğiniz, 100gr kalınlığında her şeyini otomatik makinanı yaptığı çantalar artık sizi rahatlatacak. Ayrıca klişe derdinizde ortadan kalkıyor. Ofset baskılı olduğu için klişe yerine kalıp sistemiyle baskı yapılıyor. 4 renk renkli baskının yapılabildiği ve hiçbir şekilde el değmediği bu çantalarımızın kağıt kalınlığı 100 gr olduğu için daha dayanıklıdır.



Ayrıca size sunulan en büyük kolaylıklardan bir tanesi de adet sınırınız yok.   1000 adet baskı yapabilmekteyiz. Yada istediğiniz bir ebat seçerek en, boy ve körük ölçülerini vererek size özel baskı yapabliriz. Özel baskılar 10000 adet basılmaktadır.


 

Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi

Ayakkabıcılar, konfeksiyoncular, tekstil firmaları, cafeler, lokantalar, pastaneler, gözlükçüler, fırıncılar… ve daha bir çok firma bu kolaylık sizler için.

Şimdi hemen siparişinizi verin sizde istediğiniz ebadı, istediğiniz canlı renklerle, uygun fiyattan alın… Acele edin.









 





Mavi yeşil ajans

288 / 1 sokak no: 4 kat :5 d: 20 Bayraklı  / İzmir

0 232 462 07 43

www.maviyesilajans.com

[email protected]

Editör: TE Bilişim