Konuklarını kokteyl ile ağırlayan  Gümüş inşaat söz verdiği gibi projeyi zamanında bitirerek ofis sahiplerine teslim etti. Kokteyl'e  katılan Gümüş Plaza Metro  yeni sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken, mutlu olduklarını Gümüş inşaatla çalışmaktan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.


Gümüş İnşaat adına açıklama yapan Yönetim kurulu başkanı Hasan Ali Gümüş “Gümüş Plaza Metro modern mimari tasarımıyla İzmir’in gözde iş merkezi üssü olan Bayraklı'da inşa edildi. Söz verdiğimiz gibi bu projemizi de sorunsuz ve zamanında bitirdik ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün buraya gelerek bu güzel günümüze eşlik ettiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim.




Artık sizde Gümüş İnşaat ailesinin bir üyesisiniz. 29 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolda gelmiş olduğumuz nokta bizleri oldukça memnun etmektedir. Plazamız her şeyi ile hizmetinize hazırdır. İsteyen hemen taşınabilir, isteyen kiraya verebilir. Bizim Gümüş İnşaat olarak bu plazada bir ofisimiz olacak. Sizlerin her türlü istek ve temennilerine arkadaşlarımız cevap verecekler. Projemiz hepimize hayırlı olsun''dedi.


 

 

Plaza ile ilgili bilgiler veren satış Müdürü Volkan Keklik; Gümüş Plaza Metro Ege Üniversitesi hastanesine  4 dakika, stadyum metro yanında, şehrin her noktasına metro ile kolayca ulaşım sağlanabilen Çevre yoluna 4 dakika, havalimanına 30 dakika uzaklıktadır. Kapalı otopark, kartlı geçiş sistemi, lobi ve bir çok özelliği ile sizlerin hizmetine sunulmuştur. Projemizde 91 ofisten 79 adedi satılmış olup kalan 12 adet ofisin satışı devam etmektedir.


Anahtarlarını teslim alan ofis sahipleri ise mutluluklarını ifade ederek;  kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bana her konuda yardımcı oldular. İsmim Ahmet Refik Yücel;Tıp mensubu olarak çalışmaktayım. Yatırım yapacak biraz birikimim vardı. Gerek çevremden duyduğum ve gerekse araştırmalarım sonucunda Gümüş İnşaat ile çalışmaya karar verdim. Projeyi gördüm ve çok beğendim. 2 adet ofis satın aldım. Bana her konuda yardımcı olan Volkan Keklik beye ve firma sahibi Hasan Ali Gümüş beye çok teşekkür ediyorum. Gümüş inşaatın yeni projelerini heyecanla bekliyorum. dedi.


Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

 

Açılışta bir müjde de Gümüş İnşaat yönetim kurulu Başkan yardımcısı Ali Gümüş'ten geldi. Ali Gümüş; hemen yanı başımızdaki alanda önümüzdeki ay yeni bir projeye başlıyoruz. Yine plaza ve ofis projesi. Gümüş Plaza Optimus projemiz; 72 bağımsız ofisten oluşmaktadır.




2 katlı kapalı otopark, özel lobi, kartlı geçiş sistemi,, özel güvenlik, son teknoloji güvenlik ve yazılım sistemi, merkezi ısıtma gibi bir çok detayı içerisinde barındırmaktadır. Yine İzmir Bölge adliye karşısında, stadyum metro yanında, ana artellere çok kolay ulaşım sağlanabilen bir noktada inşa edilecektir. Eylül ayı gibi başlayacağımız projemiz için ön talep toplama başlamıştır. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.





 

Anahtarların ve hediyelerin teslim edilmesi ile birlikte ofis sahipleri ofislerini gezerek bilgi aldı. Açılışa Mimar İsmail Dağdaş, Mavi Yeşil Ajans sahibi Ersin Usta Demir İnşaat yönetim kurulu başkanı Bülent Demir ve bir çok davetli katıldı.






















Editör: TE Bilişim