İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 PTT 1. Lig’in 28. haftasında 1 Nisan Pazartesi günü Adana 5 Ocak Stadı’nda Adana Demirspor’un konuğu olacak Bucaspor’da maçın hazırlıkları sürüyor. Ankaragücü maçında köprücük kemiği kırılarak sezonu kapatan Zafer Çevik hariç antrenmana tam kadro çıkan Bucaspor’da başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Neşeli geçen antrenmanın sonunda Bucasporlu oyuncular, 23 yaşına giren futbolcu arkadaşları Efe Halil Özarslan’ın doğum gününü Brezilya usulü kutladı. Kafasında yumurta kırılıp, un dökülen Özarslan, daha sonra doğum günü pastasını kesti.



AKIN AÇIK: "FUTBOLA GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”
Doktorların hipertrofik kardiyomiopati (kalp kasının bir bölümünün orantısız derecede kalınlaşması) teşhisi koymasıyla futbolu 6 ay önce bırakan 19 yaşındaki Akın Açık, uzun testlerin sonucunda futbola geri döndü. Futbola geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Açık, "Trabzonsporlu Giray Kaçar aracılığıyla mutlu sona ulaştım. Kendisi de aynı sorundan dolayı futboldan kopma noktasına gelmişti. Giray, bana, ‘Bak bana da futbol oynayamazsın demişlerdi. Daha önce Amerika'da çalışan ve Memorial Şişli Hastanesi'nde görev yapan Dr. Deniz Şener ile Prof. Dr. Bingür Sönmezler'e seni göstereyim. Her şeyini ben üstleneceğim. Rahat ol’ dedi. Giray aracılığıyla doktor kontrollerinden ve testlerinden geçtim ve test sonuçları son derece olumluydu. Sonuç olarak futbola döndüm. Yaşadığım mutluluğu tarif edemem. Başta Trabzonsporlu ağabeyim Giray Kaçar olmak üzere, doktorlarıma, beni hiç yalnız bırakmayan antrenörüme, futbolcu arkadaşlarıma ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Bugün de takımdan ayrı düz koşuyla çalışmalarıma başladım” dedi.

Editör: TE Bilişim