Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtanalar, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, “Aldığımız 3 puanla Play-off yolunda daha iddialı bir konuma geldik” dedi. 
Karafırtınalar, iyi bir maç olduğuna dikkat çekerek, “Düşme hattındaki rakibimiz son haftalarda iyi performans ortaya koyuyor. Müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Karşılaşmaya coşkulu başladık ve çok çabuk 3 gol bulduk. İkinci yarıda tempomuz düştü. Geçen haftaki Adana Demirspor karşılaşması ve hava sıcaklığı bunda etkili oldu. Ligde bu tip maçları çok oynayacağız. Aldığımız 3 puanla Play-off yolunda daha iddialı bir konuma geldik" diye konuştu.



Bucasporlu oyuncu Mehmet İncabacak ise, ilk yarı iyi bir oyun oynadıklarını vurgulayarak, “3-0 Galip şekilde soyunma odasına gittik fakat geçen senede soyunma odasına 2-0 galip gitmemize rağmen 7-2 yenildik. Maçta bu psikoloji ile oynadık ve galip geldik. Sezon sonu Spor Toto Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bucasporlu bir diğer futbolcu Taylan Antalyalı da, “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık" diyerek, "Fakat ikinci yarının başında biraz oyundan düştük. Güzel bir skorla sahadan galip ayrıldık. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşacağız” yorumunda bulundu.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise, ilk yarıda çok fazla hata yaptıklarının altını çizerek, “Takımımın ikinci devredeki oyunundan memnunum fakat istediğimiz sonucu alamadık. Müsabakada 10 kişi kalmamız oyunumuzu etkiledi. 10 kişi kalmasak müsabaka daha değişik oynanabilirdi. İlk yarıda orta sahayı çok boş bıraktık ve istediğimizi yapamadık. Ligde kalma mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.



TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu Mesut Saray ise, maç ile ilgili olarak, “İlk yarı yediğimiz basit gollerden dolayı geri düştük. İkinci yarı oyuna istediğimiz gibi başladık fakat kırmızı karttan sonra devamı gelmedi. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak ligde kalacağız. Rakibimiz de Play-Off’a oynuyor. Galibiyetleri için kutluyorum” açıklamasında bulundu.
TKİ Tavşanlı Linyitsporlu bir diğer futbolcu Oktay Pop da, “İlk yarı gerçekten çok kötü oynadık. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık fakat devamı gelmedi. Önümüzdeki maçlarda galip gelerek ligde kalmaya çalışacağız“ diye konuştu.

 MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada gelişen Bucaspor atağında Erkan’ın sol kanattan ortasına ceza sahası içinde Mehmet'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
40. dakikada gelişen Bucaspor atağında İrfan’ın pasında TKİ Tavşanlı Linyitspor defansının arkasına sarkan Mehmet'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kaleci Metin’den döndü. Dönen topu Erkan ağlarla buluşturdu. 2-0
43. dakikada ani gelişen Bucaspor atağında Erkan’ın ceza sahası içine ortasında topla buluşan Yasin meşin yuvarlığı ağlara gönderdi. 3-0
52. dakikada Mesut’un ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Abdi topu ağlara gönderdi. 3-1
70. dakikada Mehmet Batdal’ın kaleye şutunda Volkan ceza sahası içinde topu eliyle kesti. Hakem Yaşar Kemal penaltı noktasını gösterdi. Volkan ikinci sarı karttan oyun dışı kalırken, penaltı atışını kullanan Erkan topu ağlarla buluşturdu. 4-1
76. dakikada Okan ceza sahası içinde Shala’ya faul yaparak yere düşürdü. Hakem Yaşar Kemal penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Agbetu, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 4-2

STAT: Buca Arena
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Uygar Bebek xx, Mehmet Kısal xx
BUCASPOR: Ömer xx, Efe xx, Mehmet xx, Henrique xx, Nsaliva xx, Okan xx, Yasin xx (Aykut dk. 63 xx), İrfan xx, Erkan xx (Mehmet İncebacak dk. 90 ?), Alparslan xx, Umut xx (Taylan dk. 74 xx)
YEDEKLER: Çağlar Şahin, Fahri, Hasan, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Sait Karafırtınalar
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Metin xx, Hasan xx, Ferhat xx, Mesut xx, Mehmet xx, Murat xx (Abdi dk. 46 xx), Oktay xx (Shala dk. 46 xx), Volkan xx, Agbetu xx, Hakan xx, Sakıp xx (Murat dk. 84 x)
YEDEKLER: Yavuz, Bilal, Ahmet, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Erol Tok
GOLLER: Mehmet Batdal (dk. 6), Erkan (dk. 40 ve 70 pen.), Yasin (dk. 43) (Bucaspor), Abdi (dk. 52), Agbetu (dk. 76 pen.) (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
KIRMIZI KART: Volkan (dk. 70) (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
SARI KART: Okan (Bucaspor)

Editör: TE Bilişim