Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
Buca ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde bir iş adamının da katkı sağladığı 3 bin 150 metrekarelik parkın açılışı için tören düzenlendi.

Törenle açılan parkın açılışına, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı törende konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yatırıma hasret kalmış mahalleler için uyguladıkları pozitif ayrımcılığa devam edeceklerini belirtti.

Kısıtlı kamu kaynaklarıyla kentin her bir köşesine hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Piriştina, vatandaşlardan gelen desteklerin de kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Piriştina, "Göreve geldiğimizde ilk bu iddiada bulunmuştuk.

Buca 47 mahalle; ama biz pozitif ayrımcılık yapmak zorundayız. Yıllarca unutulmuş, kamunun hizmet aracını görmeye hasret kalmış mahallelere mutlaka hizmeti götürmeliyiz. Kaldırımı, parkı, bahçesi, kültürü, sanatı, sporu götürmeliyiz demiştik.

O yüzden buraya kültürü, o yüzden buraya sanatı, o yüzden buraya sporu, o yüzden bu yeşil alan atağına bu bölgelerden başladık.

Buca’da hizmetten mahrum kalmış 23 mahalle ile yatırım uçurumunu kapatacağız demiştik.

İşte bu park da bunun en somut örneğidir" dedi.
Editör: TE Bilişim