Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti
Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı olan Alsancak Otoparkı ile Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için yarın saat 13.30’da temel atacak. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

İLÇEYE YENİ BİR ÇEKİM MERKEZİ İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan düzenleme kapsamında, 150 araç kapasiteli iki katlı yer altı otoparkı inşa edilecek.

Toplam 6 bin 271 metrekarelik alanda uygulanacak projeyle yeraltı otoparkının üst kısmı ise Bucalıların hoşça vakit geçirecekleri bir mekan haline getirilecek.

Platform şeklinde yapılacak meydan düzenlemesi kapsamında tören alanı ve yeşil alanlar oluşturularak oturma grupları yerleştirilecek.

Gezinti yerleri, kafeterya, heykel alanı ve yeni su elemanları ile birlikte Buca Kasaplar Meydanı, ilçeye yakışır modern bir görünüm kazanacak.

Projenin maliyeti 4 milyon 650 bin TL.
Editör: TE Bilişim