Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan yeni kabine ile ilgili açıklamada bulundu. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Türkiye'nin en yüksek bütçeli ve icraatçı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını 12 yıl başarıyla devam ettirdiğine dikkat çeken Delican, “Tekrar bu göreve gelmesi İzmir için son derece sevindirici. İzmir’de ulaşım adına devam eden yatırımların hızla tamamlanması ve kentimizi geliştirecek yeni yatırımların önünün açılacak olması İzmirimiz için son derece sevindirici” diye konuştu.

“İSTANBUL İLE İZMİR’İ YARIŞTIRARAK KENTİ ŞAHA KALDIRACAK”
İzmir teşkilatı olarak Binali Yıldırım’ın yeniden bakan olmasından gurur ve onur duyduklarını ifade eden Delican, şöyle konuştu: “Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, yapımı devam eden ve hayata geçireceği yeni projeleriyle İzmir’i İstanbul ile yarıştırarak bu dönemde kenti şaha kaldıracaktır. İzmir’in en büyük sorunu olan ulaşımı ve kentin tüm sorunlarını tecrübeleriyle çözüme kavuşturacaktır.”

"KOCAOĞLU MEMNUN OLMUŞTUR"
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bundan son derece memnun olduğunu düşündüğünü belirten Delican, “Sayın Binali Yıldırım’ın önceki dönem bakanlığında da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında da her zaman aralarında nezaketli bir çalışma olmuştur.

Binali Bey her zaman İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na karşı nezaketini korumuş bir bakanlık süreci geçirmiştir. Zaten Sayın Bakanımız kendisine en son el ele Ankara’da İzmir’in bütün sorunlarını çözelim demişti” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim