Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu
 AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Olağanüstü kongremizde tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir’den 50 seçilmiş, dokuz doğal delegenin oy kullanacağı 27 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenledi. Olağanüstü kongrede tarihlerinde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanetin yeni ellere teslim edileceğini söyleyen Delican, “27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erodoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni sayfa daha açılacaktır. Milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatımızın değerli temsilcileri ve üyeleri ile birlikte Ankara’ya giderek hep birlikte ‘Yeni Türkiye’ diyeceğiz” diye konuştu.
“TÜRKİYE HEDEFE DAHA BÜYÜK BİR AZİMLE YÜRÜYECEK”
Kongre ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacağını kaydeden Delican sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü demokratik müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve Genel Başkan Adayımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş; yeni aşamalara, milletin sesi olmaya, daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan bağını korumaya, AK Parti birliği ve beraberliğiyle davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir.”

Editör: TE Bilişim