Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 19 Mart 2013 tarihinde Bursa Orhangazi’de arkadaşlarıyla doğumgünü kutlamasından dönerken geçirdikleri kazada 24 yaşında hayatını kaybeden Buse Karakurum’un ailesi ve yakınlarının Ege Orman Vakfı ile birlikte Aliağa-Aşağı Şakran-Örlemiş Köyü mevkiinde orman oluşturmak üzere başlattıkları kampanya ile Buse adına 10 bin fidanlık orman oluşturuldu. 
Bergama Orman İşletme Müdürlüğü’nce tesis edilen Aliağa-Aşağı Şakran-Örlemiş Köyü mevkii ağaçlandırma alanında Ege Orman Vakfı’nın katkıları ile oluşturulan “Buse Karakurum Hatıra Ormanı”nda; Buse’nin anne ve babası Fatma-Necmi Karakurum, kardeşi Halil Karakurum ve yakınları, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ve kalabalık bir katılımla fidan dikim töreni düzenlendi.
Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ağaçlandırma sahası hakkında teknik bilgi verdi. Gençol, “Genç yaşta yitirdiğimiz Buse için bir orman kuruldu. Hep birlikte 10 bin fidana can verdiniz. 10 bin fidan Buse için yeşerecek.” dedi. Gençol, “Yitirdiklerimizi fidanlarda yaşatma düşüncemize sahip çıkan doğaseverlere şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek Buse’nin anne ve babası Fatma-Necmi Karakurum’a plaket takdim etti. “Buse Karakurum Hatıra Ormanı” içinde bin fidanlık koru oluşturan aile yakınlarına da plaket takdim edildi.
Duygusal anlar yaşayan Buse’nin anne ve babası Fatma-Necmi Karakurum, “Herkese fidan bağışları için teşekkür ederiz. Bizim fidanımız gitti, 10 bin fidanımız olacak artık. Buse fidanlarda yaşayacak” diye konuştu.
Tören sonunda fidanlar Buse anısına dikildi.

Editör: TE Bilişim