İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Toplantıda İzmirlilere nasıl daha iyi hizmet edilebiliriz sorusunun cevabını arayacağız" dedi. 

CHP İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda toplantı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri, İzmirli CHP Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının ve il yöneticileri, toplantıda hazır bulundu. Örgütün ve kentin sorunlarının konuşulduğu toplantıya Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Tuncay Özkan, Zeynep Altıok, PM Üyesi Bilgi İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katılmadı.

"İZMİR’DE YERELDE İKTİDARIZ"
Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "İzmir'de yerelde iktidarız. Parlamentoda 14 vekille İzmir'i temsil ediyoruz. Kurultaydan sonra da PM ve YDK'da güçlü bir temsile ulaştık. Bununla birlikte bize her zaman destek veren İzmirlilere daha iyi nasıl hizmet etmek istiyoruz.

İzmir'de yerel yönetimlerimizde katılımcı demokrasiyi nasıl getirebiliriz gibi konularda görüşmelerimiz olacak" diye konuştu. Toplantı, Yüksel'in açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilişim