İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde 4 ayrı kategoride yapılan şampiyonada, Dizel ve 1600 Grubu, Süper ve Maxi Grubu araçları birlikte start aldı.

2. Ayak Dizel Grup yarışında 1. Engin Bilgiç, 2. Ubeyde Saygılı, 3. Muhammed Ali Ülkü oldu. 1600 kategorisinde ise Mehmet Yeğen 1., Bulut Seven 2. olurken, Uygar Birgili yarışı tamamlayamadı.

Super Grup’ta 1. Suat Demirel, 2. Galip Atar, 3. ise Tamer Dağlı oldu. Maxi Grup’ta yine beklenilen tampon tampona mücadele kaldığı yerden devam etti.

Bu grupta Türkiye Şampiyonu Ümit Ülkü ilk sırayı kimseye bırakmazken, Bilal Saygılı 2., Ahmet Mutlubaş ise 3. sırada yer aldı. Kış Kupasının final yarışı olan 3. Ayak yarışlarında ise Maxi Grup’ta 1. Bilal Saygılı, 2. Ümit Ülkü, 3. Ahmet Mutlubaş oldu. Süper Grup’ta startta kalkış sorunu yaşayan Suat Demirel’i geride bırakan Galip Atar lider olurken, 2. Suat Demirel, 3. ise Tamer Dağlı oldu.

Saygılı Rulman Çanakkale 100. Yıl Kış Kupası’nda Maxi Grup’ta Ümit Ülkü, Süper Grup’ta Galip Atar, Dizel Grup’ta Engin Bilgiç, 1600 Grup’ta da Bulut Seven 1. olarak şampiyonluk kupalarını aldı.

Editör: TE Bilişim