Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
Müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan sanık, elinden bıcağı aldığı Hasan Targat'ı küfür ve hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi. Mahkeme heyeti, mobese kamera kayıtlarının bilirkişi tarafından incelenerek, döküman halinde mahkemeye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 
İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmada, “kasten adam öldürmek” suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Yaşar B., savunmasında şunları söyledi:"Ben seyyar satıcılık yaparak geçimimi sağlıyorum. Olay akşamı alkol aldıktan sonra çay ocağına giderek garson Hasan Targat'tan kahve istedim. Targat, önce birikmiş 50 lira borcumu ödememi söyledi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Targat bana küfür ve hakaret etmeye başladı. Sonra çay ocağından aldığı bıçakla bana saldırdı. Koluna vurarak bıçağı elinden aldım. Korkutmak için üzerine salladım. Üzerime gelince korkudan birkaç kez onu bıçakladım. Kendisi kanlar içinde yere düştü. Hastaneye götürülürken yolda ölmüş. Ben olaydan sonra kaçmadım ve polise teslim oldum. Yaptığımdan pişmanlık duyuyorum." 
Mahkeme heyeti, bilirkişi tarafından görüntülerin izlenerek ayrıntılı döküm yapılmasını isteyerek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Editör: TE Bilişim