Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Polisteki ifadesinde “Cezaevine girmek için banka soymaya kalkıştım” diyen zanlının piyasaya çok miktarda borcu olduğu belirtildi.
Olay, öğle saatlerinde Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi içerisinde bulunan bir bankanın şubesinde meydana geldi. Bankaya giren M.Y. (22), gişe memuruna hesabına para yatırılıp yatırılmadığını öğrenmek istediğini söyledi. M.Y., gişe memuruyla görüşmesinin ardından banka içerisinde koltuklara oturdu. M.Y’nin hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlisi yanına giderek bir sorun olup olmadığını sordu. Sorunun üzerine çantasında kuru sıkı silah olduğunu ve soygun için buraya geldiğini söyleyen M.Y., güvenlik görevlisine polise haber vermesini ve kendisine ateş etmemesini istedi. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine polis ekipleri kısa sürede gelerek M.Y.’yi gözaltına aldı.

70 BİN TL BORCU VAR
Gözaltına alınan M.Y., piyasaya 70 bin TL civarında borcu olduğu ve cezaevine girip bu borçları ödemekten kurtulmak için bu eylemi gerçekleştirdiğini söyledi. Alsancak Limanında taşeron bir firmada işçi olarak çalışan M.Y.’nin bir sene önce çeşitli bankalardan kredi çekip harcadığı öğrenildi. Emniyete getirilen M.Y.’nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Editör: TE Bilişim