Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
 Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema, Erdal Kalkan, Ali Aşlık, Hamza Dağ’ve İzmir’in ilçe kadın kollarının yöneticileri ve üyeleri katıldı.
AK Parti’nin kadın kolları ve gençlik kollarının başarılı seçim sonuçlarında büyük katkısı olduğuna değinen Denizli, CHP’nin önümüzdeki yerel seçimde İzmir’i kaybetme korkusu yaşadığını söyledi.
Vekil Denizli, “Kapıları gülümseyerek açtırabiliriz ama kanaatleri değiştirmek bilgimiz ve inancımızla olacaktır. Onun için kapıya gittiğinizde kapıyı çalanlar büyük ve güçlü Türkiye hayalimizi iyi bilen iyi anlatan AK Parti’nin kadınları olmalıdır. Bunun için çok çalışmalı, birbirimize omuz vermeliyiz. Bu büyük yolculukta sizlerle birlikte olmak İzmirliler adına da daha yaşanır, çağdaş bir kentin anahtarı olacaktır. İzmir’in kadınları için, onların çocukları için, yeni bir İzmir için birlikte çalışacağız. Bugün hiç olmadığı kadar seçim kaybetme endişesi, korkusu yaşayan CHP’liler salonu dolduran sizleri görmüş olsalardı, sizlerin coşkunuzu ve azminizi görmüş olsalardı seçimi kaybetmekten korkmakta haklı olduklarını görürlerdi” dedi.



Vekil İlknur Denizli, yaklaşık 10 yıldır iktidar olduklarını belirten Denizli, ülkenin sahici sorunlarına halkını menfaatini gözeten çözüm bulmak için daha 10 yıllarca iktidar olmak gibi hedeflerinin olduğunu söyledi.
Her seçimden başarıyla çıkmalarının en temel nedeninin vatandaşlarla kurdukları samimi ve sıcak bağ olduğunu dile getiren Vekil Denizli, “Biz kimin tarafında olduğumuzu ve gücümüzü nereden, kimden aldığımız iyi biliyoruz. 10 yıldır pek çok vatandaşımız bize güvendi. Her seçimden başarı ile çıkmamız vatandaşla kurduğumuz samimi ilişki ve duygudaşlığımızın sonucudur. Bugün yüzde 50 gibi bir oy oranına ulaştıysak, bu yol boyunca insanımızı sardığımız sarmaladığımız içindir. Bizimle aynı ideallere aynı hedeflere inanmış erkeğimizi kadınımızı gencimizi içimize alabildiğimiz içindir. Onlarla birlikte yola çıkabildiğimiz kader arkadaşlığı yapabildiğimiz için” diye konuştu.

izmir haber
Editör: TE Bilişim