Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Güzelyalı'da zabıta ile esnaf arasında çıkan kavganın ardından esnafı ziyaret etti, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. İşletme sahibi CHP eski Meclis Üyesi Mustafa Kocaoğlu, "32 yıldır CHP'liyim. Beni bu olaydan sonra hiçbir CHP'li aramadı. Sadece AK Partililer geçmiş olsun dileklerini iletti. Onlara teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve beraberindeki heyet, Güzelyalı semtinde zabıta-esnaf kavgasında zarar gören esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yıldırım yapılan davranışın çok yanlış olduğunu belirterek, "Zabıta ile esnafı karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Burada sorunu çözecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir. Son yıllarda meydana gelen zabıta esnaf kavgalarının ortadan kaldırılması gerekiyor" dedi. Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi'nin tutumunun İzmir'in turizmine zarar verdiğini öne sürerek, "Türkiye gündemine oturan bu kavga sonucunda zarar gören İzmir oluyor" dedi. Esnafın sorunlarını da dinleyen Yıldırım, Güzelyalı esnafına Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ile aralarındaki sorunları çözme sözü verdi.

"BÜTÜN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYIN"
Öte yandan arbede sırasında bir çalışanın parmağının koptuğunu, diğerinin ise omuzunun çatladığını öne süren Mustafa Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin yayınladığı görüntülere göndermede bulundu. Kocaoğlu, "Görüntülerin tamamını yayınlasınlar. Kim kime saldırıyor ortaya çıkacaktır. Sivil giyimli, gestapo gibi zabıta ekibi olmaz. Bir de çıkmış, denetimleri daha da sıklaştıracaklarını söylüyorlar. Buyursun gelsinler" dedi. Kendisinin uzun yıllar CHP'de aktif siyaset yaptığını vurgulayan Kocaoğlu, "Ancak yaşanan bu olay sonucunda ne il başkanı, ne genel başkan yardımcısı ne da başka bir CHP'li bizi aramadı. Hiçbir CHP'li geçmiş olsun ziyaretine gelmedi. Bunların hepsi Aziz Kocaoğlu zulmünden kaynaklanıyor" dedi.
 
Editör: TE Bilişim