İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak
 İstanbul, Ankara ve Adana’dan sonra İzmir’de de kurulan Barış Bloku’na HDP milletvekilleri ile birlikte CHP İzmir milletvekillerinin de destek vermesi, AK Parti İzmir Teşkilatı tarafından tepkiyle karşılandı. 

Parti binasında İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Nesrin Ulema, İbrahim Turhan, Cemil Şeboy ve Hüseyin Kocabıyık ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili belediye başkanları, milletvekilleri ve parti yönetimiyle yaptıkları yaklaşık 7 saatlik toplantının ardından açıklamalarda bulundu.
Bölücü terör örgütü PKK’nın kanlı eylemlerine yeniden başladığına vurgu yapan Delican, “Kendini bölücü terör örgütünün siyasi kolu olarak konumlandıran HDP, terör örgütünün kanlı eylemlerini hiçbir surette kınamadığı gibi, ‘sırtımızı PYD ve bunun gibi yapılara dayıyoruz’ diyerek terör örgütüne açıkça destek vermektedir” dedi.

“KURULUŞ MİSYONUNA İHANET EDİYORLAR”
HDP’yi terör örgütü PKK’nın siyasi kolu gibi çalışmakla suçlayan Başkan Delican, “HDP, bütün siyasi tutum ve davranışlarıyla kendilerine oy veren seçmenlere de ihanet ederek ‘Türkiye partisi’ söyleminin yalan olduğunu ortaya koymuştur. Bundan daha vahimi, PKK saldırıları sonucu peş peşe şehit cenazeleri gelirken, CHP İzmir milletvekilleri, HDP’lilerle sözde ‘barış bloku’ adı altında devletin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya dönük mesai birliği yaparak kuruluş misyonuna da ihanet etmektedir” diye konuştu.

“İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ DEĞERLENDİRSİN”
‘Barış Bloku’nun AK Parti-CHP koalisyon görüşmelerinin liderler düzeyinde gerçekleştiği güne denk getirilmesini manidar bulduklarını açıklayan Delican, “Terör ve şehitlerimiz konusunda duyarlılığını bildiğimiz İzmirli hemşehrilerimizin bu düşündürücü işbirliğini gerektiği gibi değerlendireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim