Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
8-15 yaş grubu öğrencilerin kabul edildiği yaz spor okullarında bu yıl basketbol, futbol, voleybol ve taekwondo branşlarında öğrenci kabul edildi.

30 Haziran tarihinde başlayan yaz spor okulları kursları, 1 Eylül tarihinde sona erecek. Sporun Çiğlili gençler için vazgeçilmez bir faaliyet olup yaygınlaşması adına çalışmalar yürüten Çiğli Belediyesi, bu yıl da öğrencilerden hiçbir ücret talep etmedi. Her mahalleye gönderilen servislerle evlerinden alınan öğrenciler kurs bitiminde tekrar evlerine bırakıldı. Yaz spor okulları futbol kursu Çiğli belediye Spor Kulübü Tesisleri'nde, basketbol, voleybol kursları Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, taekwondo kursu ise yeni belediye binasındaki taekwondo salonunda veriliyor.

“KURSLARIMIZA OLAN İLGİDEN ÇOK MEMNUNUZ”
Çiğli’yi spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna, bu amaçla yaz spor okullarını açtıklarına değinen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çiğlili gençlerimize hizmet etmek için varız. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biridir yaz spor okulları. Bu yıl da gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunduk. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesinde belediye olarak bizim de sorumluluklarımız var.

Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız; voleybol, basketbol, taekwondo ve futbol branşlarındaki kurs programımız gayet başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz.

Gençlerimize ve güzel Çiğlimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çiğli halkına yararlı olan her hizmet ve projede yer alacağız” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim