Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
Gaziemir ilçesinde, 8 ülkeden 15 takım, 111 sporcu, 28 antrenör ve 7 hakemin katıldığı Uluslararası Gaziemir Belediyesi ve Şavkar Ritmik Cimnastik Cumhuriyet Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Gaziemir Belediyesi, Türkiye Cimnastik Federasyonu ve Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün birlikteliğiyle düzenlenen turnuvada takımlar kıyasıya mücadele etti.

Gaziemir Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda dört gün süren turnuva, yoğun ilgi görürken, yeteneklerini sergileyen ve göz kamaştıran sporcular alkış aldı. 

Turnuvaya cimnastik camiasının saygın isimleri ve hakem heyeti de turnuvaya övgüler yağdırdı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bu yıl 18. kez düzenlenen Çocuk Şenliği’nin ardından uluslararası bir organizasyona daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Kentte büyük heyecan oluşturan turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini veren Başkan Şenol, "Belediye olarak eğitime, sağlığa, spora büyük yatırımlar yapıyoruz.

Çünkü eğitimli, sağlıklı ve spor yapan gençlerin aydınlık kafalara sahip olduğunu biliyorum. Bu yüzden tüm spor dallarını destekliyorum. Spor barıştır, kardeşliktir, dostluktur. O yüzden bütün gençlerimizi spora yönlendiriyorum. Cumhuriyet Turnuvası ismiyle yaptığımız bu turnuvayı daha da büyüterek resmi dünya şampiyonası haline getireceğiz" de

Editör: TE Bilişim