Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
Dünya doğaltaş sektörünün en önemli fuarları arasında yer olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble 2018 kapılarını açarken, fuar katılımcılarından olan Erkoç Marble’a özellikle Çinli ziyaretçiler ilgi gösteriyor. Fuar’da yeni doğaltaşı Ram Gray’i görücüye çıkaran Erkoç Grubu şirketlerinden Erkoç Marble,  Çin ve Hindistan başta olmak üzere, mermer sektöründe dünyada söz sahibi olan İtalya ve İspanya gibi ülkelere ihracat hedefliyor.
 

 
Çinlilerden Erkoç Marble’a büyük İlgi
 
Hedef Çin ve Hindistan pazarı
 
 
Dünya doğaltaş sektörünün en önemli fuarları arasında yer olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble 2018 kapılarını açarken, fuar katılımcılarından olan Erkoç Marble’a özellikle Çinli ziyaretçiler ilgi gösteriyor.
Fuar’da yeni doğaltaşı Ram Gray’i görücüye çıkaran Erkoç Grubu şirketlerinden Erkoç Marble,  Çin ve Hindistan başta olmak üzere, mermer sektöründe dünyada söz sahibi olan İtalya ve İspanya gibi ülkelere ihracat hedefliyor.
 
Erkoç Grup ortaklarından Burak Erkoç, Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Marble 2018’in özellikle uluslararası ticareti hedefleyen doğaltaş firmaları için büyük bir fırsat yarattığını ifade etti.
 
20 yıllık bir firma olarak sektör deneyimimiz ile ülkemiz ekonomisi için son derece önemli olan ihracat hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 
Başrolde Çin ve Hindistan
 
Marble 2018’de B Holü’nde 392 numaralı stantta bulunan stantlarına Çinlilerin ilgisinin fazla olduğunu belirten Burak Erkoç, “Taşımızın yeni bir ürün olması özellikle Çinlileri cezbediyor. Fuardan önce bile birçok iş bağlantısı yaptık. Fuar bitiminde bir çok önemli yurtdışı anlaşmaları yapmış olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.





 
Editör: TE Bilişim