Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
Annesi ile okuldan evine dönen Ezgi Ö, babası Nurettin Ö (53) ile ağabeyi Çağrı Ö’yü (26) kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

Celal Bayar Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Ö. durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirirken, baba ve ağabeyine ilk müdahaleyi yaptı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Nurettin Ö’nün hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı Çağrı Ö’yü ambulans ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Burada tedavi altına alınan Çağrı Ö’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, evde hayatını kaybeden baba Nurettin Ö’nün cesedi incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OĞLUNU ÖLDÜ SANIP İNTİHAR ETMİŞ
Yapılan incelemeler sonucu iddiaya göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli Nurettin Ö, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi oğlu Çağrı Ö’yü önce bıçakla yaraladı ardından silahla vurdu.

Oğlunu öldürdüğünü sanan Nurettin Ö bu sefer kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Baba ile oğlun son zamanlardan sık sık tartıştığı ileri sürüldü.

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 
Editör: TE Bilişim