Halil Safi Bahşi; İstanbul'daki merkez büromuzun tecrübeleri ile İzmir Karşıyaka Girne'de açılan "MSN Turizm İzmir Şubesi" ile, dünyanın ve Türkiye'nin her yerine özel otel rezervasyonları, tur paketleri, Kültür turları, tüm yönlere en uygun fiyatlarla uçak biletleri, Yunan Adalarına ve KIBRIS otellerine ulaşım ve konaklama paketleri, Cruise ve Nehir Gemi Turları ve Türkiye'nin her yönüne otobüs biletleri ve vize danışmanlık hizmetleri ile kurumsal ve bireysel olarak hizmet vermekteyiz. Ayrıca şirket, okul ve diğer hizmet sektörlerindeki çalışanların toplantı, organizasyon, hafta sonu etkinlikleri ve transfer hizmetlerine yönelik olarak güçlü bir alt yapı ile hizmetlerimiz İzmir'de de artarak devam etmektedir.

 

Coral Travel ile anlaşarak ve gücümüze güç katarak, İzmir'de tabelalı ilk acenta olma gururu ile yeni sezona hızlı ve güvenli olarak misafirlerimize hizmet için yola devam etme kararı verdik.

 



Hali hazırdaki mevcut programlara ek olarak, bireysel hayallere yönelik ister yurt içi olsun ister yurt dışı olsun yeni destinasyonlar hazırlanmakta, uygun ve taksitli imkanlarla bağlantılar ve rezervasyonlar yapılmakta ve hayalleri gerçeğe dönüştürmekteyiz.

 

Öncelikle İzmir çıkışlı yurt dışı turlara yönelik olarak, Ege halkının istekleri doğrultusunda şablon ve hali hazırdaki turların dışında da turlar konusunda çalışmalara hız verilmiş olup, misafirlerimizin sıkıntısız ve zaman kaybetmeden bu turlara katılımlarını sağlamak için en uygun fiyatlarla ve taksit imkanları ile turlar planlanmıştır.




 

Vizesiz; 3, 4 ve Ramazan bayramına özel 5 gece Yunan Ada Gemi turları, Sakız, Midilli ada turları ve ulaşım, Orta Avrupa, Balkan ülke turları, İtalya turları, İspanya, Rusya gibi ülke turlarına da yoğun talep ve erken rezervasyon fiyatları ile ilgi her geçen gün artarak devam etmektedir.

 

Balayı dönemi olan bu aylarda, yurt içi ve yurt dışı otellerde özellikle yine Erken Rezervasyon ile çok uygun fiyatlara 5* Ultra Herşey dahil otellerde fırsatlar devam etmektedir. Bunun yanı sıra çocuklu ailelere yönelik 2 çocuk ücretsiz Aquaparklı ve çocuk dostu otellerde yaz dönemi Erken Rezervasyon imkanları ile en uygun fiyatlarla tatil imkanı sunmaktayız. Bu otellere İzmir'den istenirse uçak ve transfer hizmetleri de sağlanmaktadır.

 

Ayrıca, İzmir'li misafirlerimize alternatif hafta sonu tatil imkanları çerçevesinde çevre Aquaparklara ulaşım ve giriş biletleri ile çevre limanlardan kalkışlı tekne turları planlanmıştır.

 



Güler yüzlü ve işinde uzman kadromuz ile genç ve dinamik girişimci ruhu ile misafirlerimize en iyi, en kaliteli, en ucuz ve tatil sonunda da en başarılı bir Turizm Şirketi olarak hizmet vermekteyiz ve bunun devamlılığı için var gücümüzle çalışmaktayız.

 

Sloganımız açık ve net "İzmir Karşıyaka Girne'den Dünyaya açılan pencereniz! Siz HAYAL edin biz gerçekleştirelim..."  

 

Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması

Tatil planları için tüm misafirlerimizi büromuza bekliyoruz. MSN TURİZM ve CORAL TRAVEL olarak tüm Egeli hemşehrilerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaz dönemi geçirmesini diliyoruz.

Editör: TE Bilişim