Ünlü moda tasarımcısı Mehmet Gündem geçtiğimiz günlerde Bodrum Flamm’da 2018 Beach Wear koleksiyonu defilesiyle fırtına gibi esti. Türkiye’nin ünlü mankenleri Sema Şimşek, Bilge Kara , Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Müge İskender, Ola Zaremba, Rukiye Gül, Marina Federenko, Özge Nur Ücel gibi tanınmış modellerin podyuma çıktığı defilenin koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl müziklerini ise Ayhan Topaloğlu yaptı.

Awakenıng teması ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek başarılı tasarımcı Mehmet Gündem’in koleksiyonunda cesur, canlı renkler, enerjik eğlenceli biraz deli dolu, romantik bir plaj kadını. vurgulanıyor...Koleksiyonda tüm ürünler gerek tasarımı gerek desen, ve işleme gibi tüm detayları ile birer adet kişiye özel üretildi.

İzmir'de Cinayete Kurban Giden Kadının Son Sözü '' Kurtarın Bizi'' Oldu İzmir'de Cinayete Kurban Giden Kadının Son Sözü '' Kurtarın Bizi'' Oldu

Şık vualler, penang şifonlar swarovsky kristaller minimalizeye bir baş kaldırıyı çağrıştırıyor...Leoparın cazibesi ,geometrik desenlerle eğlenceli bir feminite amaçlanmış.

Defilen programı çerçevesinde Mehmet Gündem ve ünlü modeller, Babahçe, Mandalin Club, Türkbükü Sets, Türkbükü Sess gibi popüler mekanlara da misafir oldular.

Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Çağla Şıkel, Sema Çelebi gibi bir çok ünlü ismin izlediği Mehmet Gündem Beach Wear koleksiyonu Bodrum Türkbükü 4You mağazasında sergileniyor ve satışa sunuluyor.

Editör: TE Bilişim