Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu Türkiye’nin bilim kahramanları İzmir’de buluştu
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 3 katlı binanın yıkımı sırasında iddiaya göre önlem alınmayınca binadan kopan parça karşı apartmanın duvarına çarpıp sokağa düştü. Sokakta kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. 

Olay, saat 17.00 sıralarında, Bahar Mahallesi 2919 Sokak üzerinde meydana geldi. 3 katlı binanın yıkımı için ekipler yaklaşık 3 saat önce çalışmaya başladı.

Yıkım sırasında sokağın giriş kısmı kapatılırken sokak içinde iddiaya göre önlem alınmadı. Kepçe binanın yarısını 3 saat içerisinde yıkarken çalışma sırasında binadan kopan büyük bir parça önce karşı apartmandaki binanın duvarını çarptı ardından yola düştü. Büyük bir gürültü üzerine evdekiler dışarı çıkarken gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Sokak üzerinde kimse olmaması nedeni ile büyük bir facia yaşanmadı. Sokakta evleri bulunana vatandaşlar önlem alınmadan yapılan çalışmaya tepki gösterirken kopan parçanın duvarına çarptığı apartman yöneticisi Aydın Mutlu Erdoğan, ‘’Önlem alınmadan bir çalışma yaptılar burada. Ve bunun sonucunda kaza meydana geldi. Sokakta o sıra kimse yoktu.

Tam düştükten sonra bir çocuk bizim apartmandan çıkmak üzereymiş. Allah korudu onu da. Böyle bir çalışma sistemi olmaz’’ dedi. Olayla ilgili polis ve zabıta ekipleri soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim