TEMA'dan Çağrı: Doğal Afetlere Dirençli Kentler İstiyoruz! TEMA'dan Çağrı: Doğal Afetlere Dirençli Kentler İstiyoruz!
Konser izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Müziğin insan ruhunda ve bedenindeki iyileştirici etkisini; Dünya Kültür Mirası (UNESCO) Asıl Listesi’ne dahil olması için gün sayılan Efes Antik Kenti’nde sanatseverlere gösteren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.


Konseri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve Eşi Ebru Aksoy, Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal ile çok sayıda yerli ve yabancı sanatseverler izledi.

İlk olarak İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının sahne aldığı konser, daha sonra Şef Alessandro Cedrone’nin yönettiği ve Ankara Devlet Çoksesli Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile devam etti.

Astor Piazzolla ve Martin Palmari’nin tango eserlerinin seslendirildiği konserin solistleri Tolga Salman ile Evrim Keskin izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

İzmir ve çevre ilçelerden Konser için gelen sanatseverler, Efes Antik Kentinde böyle bir konseri izlemekten büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.
Editör: TE Bilişim