Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Manisa Belediye Başkan Vekili Tamer Çipiloğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğulları, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek, Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve Nuriye Belediye Başkanı Hasan Karapehlivan ile başkan yardımcıları ve bürokratlar katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Belediyeler Birliği Başkanı Aziz Kocaoğlu,toplantıda yaptığı konuşmada "Biz asla denetime karşı değiliz. Hiçbir başkan, denetime karşıyım diyemez. Ne haddidir ne de hakkıdır. Hatta biz denetimin daha da sıklaştırılmasından yanayız.  Çünkü denetimler kurumları daha da ileriye götürür. Tek isteğimiz, denetimin belediye mevzuatını, ihale mevzuatını, vergi mevzuatını bilen, işinin ehli kişiler tarafından yapılmasıdır." dedi. Yapılan konuşmaların ardından 7 kişilik encümen üyeliklerine Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek dördüncü kez seçilirken, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ve Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek’te encümen üyesi oldu.

Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Toplantının ardından bir açıklama yapan Tayfur Çiçek yapılan toplantının verimli geçtiğini söyleyerek birlik ve beraberlik içinde olmanın tüm belediyelere fayda getireceğini ve bu dayanışmanın devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Editör: TE Bilişim