Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliği ve İZFAŞ, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın değerli destekleri 1 Kasım 2018 Perşembe günü açılan İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin Yapı Sektöründeki önemli buluşma platformu Ege Yapı 2018 Fuarı, 67 Firma ve Firma Temsilciliğinin katılımı ile yerli ve yabancı ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturdu.

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan ERSÖZLÜ, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa YILDIZ, AKP İl Başkan Yardımcısı Tayfun TİMİNCİ, İZFAŞ Genel Müdürü Zeliha Gül Şener ve Yapı Endüstri Merkezi Kurucusu Doğan Hasol kurdele kesme merasimi sonrasında katılımcı firmaları standlarında ziyarette ettiler.

Tüyap’ın Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis, Üsküp ve Kahire'de var olan yurt dışı ofisleri vasıtasıyla başta Cezayir, Filistin, Irak, İran, İsrail, Lübnan, Rusya, Suudi Arabistan ve Ürdün olmak üzere yurt dışında 15’i aşkın ülkeden alım heyetleri organize edilen fuarda önemli ticari işbirlikleri oluşturulacak. Yurt içinde başta İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Aydın, Kütahya, Isparta, Bursa, Balıkesir, Nevşehir, Adana, Kırşehir, Konya ve Trabzon olmak üzere sektörün önemli şehirlerinden İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, Müteahhitler ve sektör profesyonelleri katılımcı firmalarla iş bağlantıları kurma fırsatı yakalayacak.

Ege Yapı Fuarı, iş görüşmelerine ek olarak yapı sektörü ile ilgili etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Yapı Endüstri Merkezi Kurucularından Doğan Hasol’un “Mimarlık Denince” konulu paneli ile birlikte Yem Kitabevinin organizatörlüğünde gerçekleşecek “Yazar Söyleşileri” Seminerleri 1-2-3 Kasım tarihlerinde saat 14:00’da gerçekleşecek. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası organizatörlüğünde düzenlenecek etkinlikler, Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Kentsel Dönüşüm ve Temel Afet Bilinci Eğitimi konularıyla 1-2-3 Kasım tarihlerinde saat 16:00’da C Konferans Salonunda ilgililerle bir araya gelecek.

Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi

1 Kasım 2018 Perşembe günü saat 12:00’de resmi açılış töreniyle kapılarını aralayan Ege Yapı Fuarı, 4 Kasım 2018 Pazar günü saat 18:00’e kadar ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim