İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Bir haftadır arkadaşının evinde gizlenen V.A., jandarmaya giderek teslim oldu. V.A'nın jandarmaya verdiği ifadesinde, "olay günü çocuğunu görmeye gittiğini, eşiyle tartıştığını, eşini öldürdüğü için pişmanlık duyduğunu" söylediği belirtildi.
Olay, İzmir'in Kaynaklar beldesinde meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde öğretim görevlisi olan 38 yaşındaki Serpil Erfındık, üç yıl önce V.A. ile evlendi. İki yaşında bir erkek çocuğu olan Erfındık, şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşi V.A.'dan geçen Temmuz ayında boşandı. Boşanmadan sonra eşinin kendisini rahatsız ettiğini ileri süren Serpil Erfındık, Cumhuriyet Savcılığı'ndan koruma talebinde bulundu. Erfındık'ın yaptığı başvuru üzerine, genç kadın koruma altına alındı. 6 ay boyunca sağlanan koruma süresinin bittiği gün V.A., çocuğunu görmek için Erfındık'ın evine gitti. İddiaya göre, çıkan tartışmanın büyümesi üzerine V.A., eski eşini 6 yerinden bıçakladı.
Olay sırasında evde bulunan iki yaşındaki çocuğunu babasına bırakan V.A. kayıplara karışmıştı.

Editör: TE Bilişim