Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Kanlar içinde hastaneye kaldırılan yaşlı kadın, 18 gün sonra hayatını kaybetti. Polis, eve girip Coşkunlar'a saldırdığı ileri sürülen kimliği belirsiz kişiyi bulmak için çalışma başlattı. Olayı yaptığı ileri sürülen kimliği belirsiz şahıs, evden çıkıp sokakta yürürken güvenlik kameralarına görüntülendi. 

BAŞINI BETONA VURDU 
Olay, geçtiğimiz 27 Mayıs günü öğle saatlerinde, Alsancak semtinde meydana geldi. İddiaya göre, 68 yaşındaki mimar Ayla Coşkunlar evde tek başına olduğu sırada, kapı zili çaldı. İçeri giren kimliği belirsiz erkek şahıs, iddiaya göre yaşlı kadını darp etmeye başladı. Darp edilen ve başı betona vurulan Ayla Coşkunlar, kanlar içerisinde yerde kalırken, kimliği belirsiz şahıs evden ayrıldı. 

EŞİ KANLAR İÇİNDE BULDU 
Sabah saatlerinde evden çıkan Ayla Coşkunlar'ın eşi mimar Sabri Coşkunlar (68) tekrar eve dönüp kapı ziline bastığında eşi kapıyı açmadı. Anahtarı ile kapıyı açmaya çalışan Sabri Coşkunlar, kilit arkada olduğu için yine başarılı olamadı. Yaşlı adam daha sonra evinin alt katında bulunan iş yeri çalışanlarının yardımı ile merdivenlerden eve girdi. Mutfakta Ayla Coşkunlar kanlar içerisinde yerde yattığını gören eşi Sabri Coşkunlar, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

HASTANEDE 18 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Ayla Coşkunlar'ı ambulans ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Coşkunlar, İzmir Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 18 gün hastanede yaşam savaşı veren Ayla Coşkunlar, geçtiğimiz Pazartesi günü hayatını kaybetti. Coşkunlar'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopside, ilk bulgulara göre Ayla Coşkunlar'ın kafa travması sonucu hayatını kaybettiği, vücudunda darp olduğu belirlendi. Kesin ölüm sebebinin detaylı otopsiden sonra ortaya çıkacağı belirtildi.

ZANLI GÜVENLİK KAMERASINDA 
Ayla Coşkunlar'ın cenaze namazı dün öğle namazına müteakip Alsancak Hocazadi Camii'nde kılınırken naaşı Doğançay Mezarlığı'a defnedildi. Polis ekipleri de olayla cinayet şüphesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Ayla Coşkunlar' saldıran kimliği belirsiz şahıs ise güvenlik kamera kayıtlarından belirlendi. Zanlının olaydan sonrası sokakta rahat yürümesi dikkat çekerken, bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı .Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışmasının devam ettiği bildirildi.
Editör: TE Bilişim