Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
Dernek yetkilileri, vatandaşları korsan taşımacılara karşı uyardı. 
Batı Anadolu Evden Eve Nakliyeciler Derneği Başkanı Murat Şasi, bahar ve yaz aylarında ev taşımaların arttığını hatırlatarak, evini taşıtmak isteyenlerin, taşımaya talip olan firmaların belgelerini mutlaka sormaları gerektiğini belirtti. Şasi, nakliye firmasının güvenilir ve hizmet sunması için yetki belgesi olan K3 belgesine bakılması gerektiğini söyledi.

"BELGE ALIN"
Şasi, taşınmak isteyenlere mağdur olmamaları için şu çağrıları yaptı: “Firma ile sözleşme şartları olan belgeyi mutlaka alın ve eşyalarınızın sigorta poliçesinin örneğini isteyin. Firma personelinin iş konusunda uzman olup olmadıklarını anlamanız için çevrenizde taşınan insanlara sorun. Firma ile ilgili internet üzerinde araştırma yapın. Nakliye firmasının eşyalarınızı paketlenmesinde kullandığı ürünlerin kalitesini sorun. Ödemenin tamamını peşin yapmayın.”
Batı Anadolu Evden Eve Nakliyeciler Derneği Başkanı Murat Şasi, evden eve taşınma konusunda mağduriyet yaşayan herkesin kendilerine www.batianadolunakliyecilerdernegi.org.tr adresinden ulaşabileceğini kaydetti.
Editör: TE Bilişim