Yaklaşık 15 yıl gayrimenkul sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Handan Akın tarafından kurulan Hanedan Kaftan, el işi Türk kaftanları, Rumeli düğün kıyafetleri, Hint kıyafetleri, el işi sünnet pelerinleri, düğün, kına ve mevlid hediyelikleri almak isteyenler için farklı alternatifleri ile hizmet verecek.

   


Handan Akın oğlu evlenmek isteyince karşılaştığı zorluklar nedeniyle yeni bir iş kurma fikrinin ortaya çıktığını belirterek, “Oğlumu evlendirirken İzmir de böyle bir eksik olduğunu farkettim. Kına gecesi ya da özel günlerde bu tarz kıyafetleri satan ve kiralayan çok fazla mağaza yoktu. Düğün zamanı masraflar çok fazla oluyor. Kaliteli ürünlerin fiyatları da yüksek oluyor. Kiralamak daha cazip geliyor.  Biz de hem kaliteli ürünleri satmak hem de kiralamak için Hanedan Kaftan’ı açtık” dedi.

İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak

Bütün kıyafetlerin en kaliteli malzeme ve işçilikle hazırlandığını vurgulayan Akın, “Tasarımları ve el işçiliği tamamen kendime ait ürünler üretiyorum. Bunun yanında Hindistan, Makedonya, Fas gibi ülkelerden kıyafetler getirtip müşterilerimin beğenisine sunuyorum. Ayrıca sünnet kıyafetlerimiz de mevcut. Anne-oğul kaftan ve sünnet kıyafeti takımları üretiyoruz. Bu takımlar da oldukça ilgi görüyor” diye konuştu.

Açılışa, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, İZİD Kurucu Üyesi ve Başkan Vekili Hakan Solak, BNI Optimus üyeleri (Uluslararası İş Platformu), önceki dönem meclis üyesi Asuman Yalçın, Demirköprü Diş Hastanesi başhekimi Yıldızhan Altınışık, İZİD üyeleri ve davetliler katıldı.


Fotoğrafaltları:

1. Sinem Akın
2. Bülent-Handan Akın
3. Selcan Bayrak
4. Asuman Yalçın, Nesrin Kaya
5. Meral Dalgıç, Feyyaz Sungur, İlknur Gümüş
6. Yıldızhan Altınışık
7. Seval Akagündüz, Handan Akın, Simge Büyükgöl
8. Taner-Hatice Nemli
9. Burcu Geneş
10. Anıl Akın, Handan-Bülent Akın, Sinem Akın
11. Yıldızhan Altınışık, Bülent Akın, Sadettin Yücel, Handan Akın, Feyyaz Sungur
12. Hakan Solak, Yıldızhan Altınışık, Handan Akın
13. Oktay-Arzu Kaçar, Handan-Bülent Akın
14. Esra-Hakan Ölçüm,Bülent-Handan Akın, Devrim Fettahoğlu, Hakan Belhan
15. Açılış, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, İZİD Kurucu Üyesi ve Başkan Vekili Hakan Solak, İZİD Üyeleri, Handan-Bülent Akın çifti tarafından çok sayıda davetli huzurunda gerçekleştirdi

Editör: TE Bilişim