Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde
Alışveriş ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Bornova, minik ziyaretçileri içinde dopdolu bir yarıyıl programı hazırladı.

22 Ocak 2016 Cuma günü tatile girecek olan minikler için özel bir çalışma yapan Forum Bornova yetkilileri, çocuklara renkli ve eğlenceli etkinliklerle keyifli dakikalar yaşatacak. Etkinlikler kapsamında, efsane film serisi Star Wars’un kahramanları Forum Bornova’da bu kez LEGO yapım parçalarıyla hayat buluyor.

Forum Bornova Homeros Meydanı’ndaki programda, izleyicilerin efsane olarak tanımladığı filmde izlenen figürler canlandırılarak miniklerin hayal dünyası gerçeğe dönüştürecek.

LEGO Star Wars etkinliklerinin ise her gün saat 12:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirileceği öğrenildi. Öte yandan, 23 Ocak 2016 Cumartesi saat 12:00’de balon katlama atölyesiyle başlayacak Forum Bornova atölye çalışmaları, her gün birbirinden farklı ve renkli gösterilere sahne olacak. Miniklerin ayrıca, drama, kukla ve seramik yapımı, müzik atölyeleriyle birlikte çocuk tiyatro oyunlarıyla heyecanlı dakikalar geçirecek. 

Forum Bornova’nın yarıyıl tatiline özel düzenlediği etkinliklerinin detaylı bilgisine ise www.forumbornova.com adresinden veya Forum Bornova Danışma Birimi’nden ulaşabileceği bildirildi.


Editör: TE Bilişim