Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
  Stantta, Avrupa Birliği (AB) Projesi kapsamında Türkiye'de bulunan Almaya, Fransa ve İtalyan grupları olan Dynamogene, La Paranza Del Geco Buca Standı'nda sahne alarak, çeşitli tiyatro oyunları sergiliyor.
Şükrü Erbaş, Aydın Şimşek ve Ahmet Telli gibi usta şairler de, standı ziyaret eden İzmirlilerle buluşuyor ve ziyaretçileri şiirin büyülü dünyasına götürüyor. Gece hayatının tanınan isimlerinden Mikrop Hikmet de, stantta sahne alarak, birbirinden farklı sahne şovlarıyla katılımcılara müzik ve görsel ziyafet sunuyor. Ayrıca standı ziyaret eden vatandaşlara Atatürk'ün fotoğrafının yeraldığı tişört ve Nutuk dağıtılıyor.
Buca standına olan yoğun ilgiden kendilerinin de memnun olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da zaman zaman İzmir ve Bucalılarla stantta buluşarak, sohbet ediyor. Başkan Tatı, "İzmirli Mustafa Kemal’inden vazgeçmez. İzmir’de aşklar başka yaşanır. İzmirli sevdi mi bir kez tutar, bir daha asla bırakmaz. İzmirli Mustafa Kemal’ine aşıktır. İzmirli sevdiğini ölünceye kadar kalbinde taşır, sevmediğini ya denize döker ya da sandığa gömer" şeklinde konuştu.

İzmir haber
Editör: TE Bilişim