Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
29 Nisan Cuma günü açılışı yapılan hisar kermesi 8 Mayıs pazar akşamına kadar açık kalacak. Kermesin açılışını Bornova kaymakamı Mustafa Gündoğan yaptı. Gündoğan açılışta yaptığı konuşmada; Hisar Öğrenci yurdunun düzenlemiş olduğu kermese göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yurtlar Türkiye'nin her yerinde bu tür faaliyetleri başarıyla yürütmektedir. Yardımı geçen tüm hayırseverlere teşekkür ediyor. kermesinizin bol berketli geçmesini diliyorum. dedi.




Kermes 10 gün boyunca açık kalacak. Kermeste; et döner, tavuk döner, pide çeşitleri, Kumpir, adana kebap, kasap köfte, tavuk şiş, inegöl köfte, lahmacun yaprak sarması, içli köfte,  tavuk çevirme, tantuni, kekler, su böreği, kaymaklı künefe, baklava, her çeşit sebze ve meyve, içecekler, çeyiz eşyaları, eşarplar, ayakkabılar, gömlekler, takım elbise, şarküteri ürünleri, ve el emeği göz nuru özel dokuma ve kanaviçeler bulunuyor. 



Kermes tertip komitesinden Mustafa bey; Sizleride bu hayırlı kermese bekliyor, bol ve temiz gıdalardan yiyerek hem öğrencilere destekle bulunmayı hemde bu güzel ürünlerimizi tatmak için kermesimize bekliyoruz. dedi. 
 
Editör: TE Bilişim