Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

  İhalesi yapılan otel, bir yıl içinde beş yıldızlı otel kalitesi şeklinde hizmet vermeye başlayacak.

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Otel’in esaslı tadilat yapım karşılığı uzun süreli kiralama, işletme ve mülkiyetin devir işine ait ihaleyi 4 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirdi. İhaleyi, Cino Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ticaret Lid.Şti. firması aldı. Belediye Başkanı Mahmut Badem konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti.

Mahmut Badem; “İlçemizin turizm değerlerinin ön plana çıkarılması ve tanıtılması amacıyla olan projelerimizi tek tek uygulamaya devam ediyoruz. Ödemiş ve hatta Ege Bölgesi açısından çok önemli bir değer olan Gölcük’ün turizme açılması konusunda ilk olarak göl kenarı rekreasyon projelerini uyguladık.

Yeni görünümüyle cazibe merkezi haline gelen Gölcük’te yapılan yeni kafeteryalar, işletmeler ve dinlenme alanlarıyla ziyaretçi sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. Gölcük Otel’in yenilenme projesi bizim çok önemsediğimiz bir projeydi.

İhalesi bugün yapıldı ve en kısa zamanda yer teslimini gerçekleştireceğiz. Firma 12 ay içerisinde işletmeyi hazır hale getirecek. Beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet verecek olan işletme kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Ödemişimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim