Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
Bayraklı ilçesinde, görme engelli öğrenciler yararına düzenlenen gece herkesimden vatandaşları bir araya getirdi. Bayraklı La Vie Nouvelle’de gerçekleştirilen gecede, İstanbullu modacı Tolga Çam defilesi ile Yüksek Sadakat konseri de yapıldı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı etkinliğin ev sahibi Bayraklı Smyrna Lions Kulübü Dönem Başkanı Serhan Şen, geceden elde edilecek gelirin görme engelli öğrencilerin eğitimlerinde kullanılacak olan bilgisayar destekli cihaz alımında kullanılacağını belirtti. Etkinliğe davetli olarak katılanlar arasında, proje kapsamında burs alan görme engelli öğrenciler Ümran Sevinç ile Yahya İşler de vardı. Sahne 360 Events tarafından 2014 yılında başlatılan “Gözü Kapalı Yemek” projesinin devamı niteliğinde düzenlenen organizasyonda ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen Mağusa Kale Lions Kulübü ile İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü ikizleşme töreniyle kardeş kulüp oldu.

ÜNLÜ MANKENLER DEFİLEDE BOY GÖSTERDİ
Törenin ardından tasarımcı Tolga Çam’ın 'Harem' adlı koleksiyonu sergilendi. Enis Barış Küçükçiftçi’nin koreografisinde düzenlenen moda şöleninde Fashion Academy modelleri ile birlikte Simge Tertemiz, Ece Gürsel ve Günay Musayeva da görev aldı. Gecede dikkat çeken ayrıntı da etkinliğin önemini vurgulamak amacıyla podyuma görme engelliler için sarı noktalı yürüme şeridinin yapılmış olmasıydı. İhtişamlı tasarımların sergilendiği defilenin sonrasında geliri görme engelli öğrencilere aktarılacak olan müzayede gerçekleştirildi. Fatma Elvin Öztürk’ün 'Tılsım' serisinden üç tablosu ile Beşiktaş’ın gol kralı Mario Gomez ve diğer futbolcuların imzaladığı forma açık artırma ile satışa sunuldu. Gecenin finalinde ise Rock müzik topluluğu Yüksek Sadakat sahne aldı. Etkinliğe katılan davetliler grubun şarkıları eşliğinde keyifli bir gece geçirirken, konserin sonunda sahneye çıkan Lionlar, Yüksek Sadakat ile birlikte kapanış parçasını seslendirdi.
Editör: TE Bilişim