Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde
 Göztepe camiasının bir araya geldiği geceye Göztepe Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, teknik direktör Özgür Zengin, yöneticiler, eski başkanlar, futbolcular ve taraftar temsilcileri katıldı.
Camianın tesisleşme, altyapı ve sportif başarı gibi konuların olmazsa olmazları olduğunu belirten Başkan Hüseyin Altınbaş, "Her fırsatta camiamıza danışarak en doğru kararları almak istedim. Tesis sıkıntısına yoğunlaştık. Camiamızla tek yumruk olmak istiyoruz. Ben kağıt üzerinde başkan olsam da aslında herkes gibi Göztepe’nin neferiyim. Geçen yıl 12 Mayıs’taki TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hepimiz için ders oldu. Sağlam ağaçlar sert rüzgarlarla büyür. Omuz omuza engelleri aşacağız. Birliktelik fotoğrafı büyüyecek. Tüm unsurlarımızla Süper Lig’e hazırız" dedi.
Gecenin sonunda hep birlikte İsyan Marşını söyleyen sarı-kırmızılı camianın üyeleri, açtıkları atkılarla renkli görüntüler oluşturdu.

FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET YAŞLILARI UNUTMADI
Bu sezon maç öncesi yaptıkları okul ziyaretleriyle genç nesillere Göztepe sevgisini aşılamak isteyen futbolcular ve teknik heyet, yaşlıları da unutmadı. Sarı-kırmızılılar, Turgutluspor maçı öncesi Yeşilyurt’ta bulunan İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet edip şarkılar söyleyen futbolcular ve teknik heyet, 'Turgutlu maçı öncesi bizden dualarınızı eksik etmeyin' temennisiyle merkezden ayrıldı.
Editör: TE Bilişim