Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi yeni yıla hamsi partisi kutlaması ile merhaba dedi. Kutlamaya Başkent Üniversitesi kurucusu ve CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal , Başkent Üniversitesi Rektörü Kenan Aras, Başkent Üniversitesi Hastaneleri Sağlık Kuruluşları Direktörü Ali Haberal ve Başkent Üniversitesi genel sekreteri Hayri Öztürk katıldı.
Başarı ve yeniliklerle geride bıraktıkları yılın elemanlarına plaket ve para ödülü takdim eden “Merkez Müdürü Namık Çevik” açılış konuşmasını yaptı, ardından Başkent Üniversitesi kurucusu Prof Dr Mehmet Haberal, yaptığı konuşmada, “İzmir çok daha fazlasına layık, İzmir daha fazlasını istiyor. Yıllar önce bugünleri de göz önüne alarak yer satın aldık, arsamız orada bekliyor. Sıra izmirde. Yakın gelecekte sizlere daha iyi imkanlar sağlamak niyetindeyiz. Ben buraya özellikle yönetici pozisyonundaki arkadaşlarımla geldim ki sizlerin heyecanını görsünler. İzmir'de inşaat yapmak oldukça sıkıntılı ancak zorluk bizim için çok anlam ifade etmez. Hepinizin 2014 yeni yılını kutluyorum. Üniversitemizi ilk kurduğum zaman demiştim ki; benimle çalıştığınız zaman hafta 7 gün 24 saattir. Merkez Müdürüm Namık Çevik'e az önce dedim ki “ bazı zorlukları yaşadıktan sonra zamanı değiştirdim” Artık 7 gün 48 saat çalışmalıyız." dedi.
Bilkent Üniversitesi kurucusu Rahmetli İhsan Doğramacıyı sonsuz şükran ve saygıyla andığını ifade eden Haberal, "Bizler onun öğrencileriyiz. Prof. Dr. Namık Çevik de onun öğrencisidir. İzmir'deki tesislerin başına geldikten sonra hastanelerimiz ivme kazandı. “Sağlıkta önemli olan güvendir” gördüğüm manzarada budur, teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Davetliler daha sonra hamsili yemeklerin tadına baktı.

Editör: TE Bilişim