Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Hava sıcaklığının, Cumartesi günü batı kesimlerde, Pazar günü İç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede (6 – 10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Cuma günü, akşam saatlerine doğru batı kesimlerde başlayacak olan yağışların, gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in kıyı ilçeleri ) ile Kıyı Ege'de (İzmir, Aydın ve Muğla) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Cumartesi günü, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Marmara, Kıyı Ege, ve Akdeniz bölgesinde kuvvetli ve yer yer şiddetli (76-100mm) olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara bölgesi ile Ege kıyılarında kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilişim