İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
Turkuaz’da her çarşamba matine gerçekleştiren Mikrop, bu kez de çalışan bayanlar için bir eğlence düzenleyerek iş hanımlarına eğlenceli saatler yaşattı. Atık malzemelerden yapılan rengarenk şapkaların yer aldığı matineye, İzmir’in merkez ilçelerinin yanı sıra Kemalpaşa, Bergama, Torbalı, Kuşadası ve Manisa’dan da otobüslerle gelenler oldu. Herkesin şapkalarla yer aldığı eğlencenin mimarı Mikrop Hikmet de ilginç bir şapka tasarımıyla sevenlerinin karşısına çıktı.
Turkuaz’da ilk defa yapılan ve bundan sonra ayda bir düzenlenecek hafta sonu matinesine, genç yaşlı 550 hanım katıldı. Yaklaşık beş saat süren etkinlikte mekanın başarılı solisti Koray Güler, şarkıcı Ersin Kuşkanat, radyo programı yapımcısı Ömer Köroğlu, zenne Arif Saçlı, şarkıcı Atacan Ozan ve efe gösterisi sunan Cihat Yılmaz da Mikrop’a eşlik etti. Eğlencenin yaşandığı matinede yapılan çekilişle, Ercan AVM, Gani Güleç Elektronik, Mavi Gün Güzellik Merkezi ve Platin Kuaför’den çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Editör: TE Bilişim