Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
 Son olarak Naldöken Kütür Merkezi’nde açılan ve her yaştan 80 kişinin katıldığı bilgisiyar kursiyerlerinin sertifikalarını veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “İlçemizde isteyen herkes bilgisayar kullanmayı öğrenene kadar kurslarımız devam edecek” dedi. 
Başta BELGEM Eğitim Merkezi’nde lise ve üniversite hazırlık kursları olmak üzere, pek çok alanda açtığı kurslarla adeta okul gibi çalışan Bornova Belediyesi, bilgisayar eğitimleriyle de bilgi çağının gereklerini yerine getiriyor. Naldöken Kültür Merkezi’nde açılan bilgisayar kursundan 80 kişi mezun oldu. Kursuyerlerin sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır verdi. 5 aylık kurs döneminde ilköğretim öğrencileri ve ev hanımlarının yanısıra, Bornova Belediyesi Kadın Konukevi’nden kadınlar da eğitim aldı.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, sertifikalarını verip tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiği kursiyerlerin çok önemli bir kapı araladıklarını söyledi. Bilgisayar kullanabilmenin önemine dikkat çeken Başkan Sındır, “Çocuklarımızı bu kursa yazdıran, onları getirip götüren ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız okullarında temel eğitimlerini alıyorlar. Biz de belediye olarak düzenlediğimiz kurslarımızla yavrularımızın gelişimlerine destek veriyoruz. Geleceğimizin garantisi öğrencilerimizi dolu dolu yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu alanda yatırım ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Editör: TE Bilişim