Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Mahmut A., iki kişiyi silahla vurduktan sonra kayıplara karıştı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Çiçek mahallesinde bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, Mahmut A., Hayrettin Tekçelik (38) ve Ömer Üğdül (38) ile Üğdül'ün kahvehanesinde buluştu. Bir süre sonra belinden tabancayı çıkaran Mahmut A., Tekçelik ve Üğdül'ü vurdu. Olaydan sonra zanlı Mahmut A. kaçtı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, ağır yaralı Hayrettin Tekçelik'i Ege Üniversitesi Hastanesine, Ömer Üğdül'ü ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Tekçelik ve Üğdül yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eşi hamile olan ve 15 gün sonra ilk defa baba olacağı öğrenilen Hayrettin Tekçelik ile evli ve bir çocuk babası Ömer Üğdül'ün cenazeleri, bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazından sonra Doğançay mezarlığında toprağa verilecek.

Öte yandan, Mahmut A.'nın, geçen hafta husumetli olduğu Bayraklı taksi durağında bir taksiciyi ayağından vurduğu ve gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı ileri sürüldü. Polis, zanlı Mahmut A.'yı yakalamak için çalışmalara başladı.
Editör: TE Bilişim